Vad kan man göra när man har tråkigt

Posted by Theresa Crawford 7 months ago

Man kan göra något om man har tråkigt. Man kan köpa sig något att äta, ta en promenad, ligga i soffan och dra in sig i kudden.

Vad kan man göra när man har tråkigt inne?

När man har tråkigt inne kan man ta några viktiga steg för att minska risken för att det blir något problem. Man kan ta tillgång till god mat, god kaffe och ordentligt vatten. Man kan också ta sig en tur på vägarna eller gå ut och jobba.

Vad kan man göra när man är 2 personer?

När man är 2 personer kan man göra en del av sig själva. Man kan titta på sig själva, läsa, vandra, sova, etc. man kan också göra någon sorts av arbete.

Vad kan man göra med en kompis 13 år?

Man kan göra allt man kan för att minska risken för att bli kompis med 13 år. Man kan arbeta för att identifiera olika risker och minska dem. Man kan också göra sig villig att vara kompis med 13 år och delta i alla aktiviteter som det kommer att finnas.

Vad ska jag göra i dag?

I dag ska jag göra en uppsats om hur jag ska arbeta på jobbet. Jag vill hitta en jobb som passar mig och mina behov.