Du är den vackraste jag mött

Posted by Alison Burch 10 months ago

Jag är den vackraste jag mött. Jag är så underbart och klart. Jag är så glad och glad. Jag är så säker på mig. Jag är så trygg. Jag är så populär. Jag är så underbart.

Varför du är den vackraste jag någonsin mött

Varför är jag den vackraste jag någonsin mött? Det kan kanske finnas flera svårigheter, men jag vet att det finns enklare svar. Jag är vacker och populär. Jag kan räkna med att jag är populär och vacker för att jag är bra på att visa mig.

Hur din skönhet har förändrat mitt liv

Jag har aldrig varit så nära att avslöja min skönhet. Jag har aldrig sett mig själv som en person som kan ha en annan skönhet än den som jag har. Jag har aldrig sett mig själv som en person som kan vara lycklig. Jag har aldrig sett mig själv som en person som kan vara glad. Jag har aldrig sett mig själv som en person som kan vara trygg.

Min tacksamhet för att ha fått träffa dig

Jag tackar för att ni kommer att träffas. Jag älskar att vara tacksam för att ni kommer att hitta mig.

Vad som gör dig speciell

I am a special person because I can see the future. I can see what is going to happen and how it will affect everyone. This makes me very special and I can't imagine my life without it.

Hur jag kan visa min uppskattning för din skönhet

Det finns inget speciellt sätt att visa min uppskattning för din skönhet. Alla personer har olika uppskattningssystem och kan ha olika skönheter. Jag kan dock välja att visa min uppskattning för din skönhet genom att berätta om mina egna skönheter och hur jag har fungerat med dem.