Det är ju dig jag går och väntar på lyrics

Posted by Megan Henry 10 months ago

Jag väntar på dig och det är ju mig du väntar på lyrics

Det är ju mig jag går och väntar på lyrics

Jag vet att du vill ha mig, jag vet att jag vill ha dig, jag vet att jag vill ha dig, jag vet att jag vill ha dig. Jag vet att du vill ha mig, jag vet att jag vill ha dig, jag vet att jag vill ha dig, jag vet att jag vill ha dig.

Jag vill ha dig alltid

Jag vill ha dig alltid.

Jag vill ha en enda person

Jag vill ha en enda person som kan hjälpa mig med allt.

Jag vill ha en bättre dag

Jag vill ha en dag som är bättre än den dag somnar. Jag vill ha en dag som är bättre än den dag somnar. Jag vill ha en dag som är lugn och fri. Jag vill ha en dag som är bättre än den dag somnar. Jag vill ha en dag som är härlig och trygg. Jag vill ha en dag som är enhetlig. Jag vill ha en dag som är välkommen.

Jag vill ha en bättre värld

Jag vill ha en bättre värld för att mina barn kan ha en bättre värld och få en bra skola. Jag vill ha en bättre värld för att mina barn kan ha en bättre värld och få en bra skola. Jag vill ha en värld som fungerar bra för alla och som gör att barn kan bli bra välkomna på skolan.